Nieuws

Keepster Clara Verschuuren: nog een seizoen bij Noisy

Van de Redactie – De Belgische keepster Clara Verschuuren heeft haar contract bij de Franse tweede divisieploeg Noisy le Grand Handball met één seizoen verlengd. Dat maakte de club vandaag op haar website bekend. Verschuuren kwam vorig jaar over van Dalfsen, de ploeg die zich terug trok uit de eredivisie.

De coach is meer dan tevreden met het verlengde verblijf van de Belgische: “Echte tevredenheid dit seizoen! Clara was een gok aan het begin van het seizoen, onbekend in Frankrijk, ze kwam terug van een grote knieblessure. Ze werd in een paar wedstrijden essentieel. Ze is een speelster die graag hard op de training werkt, altijd luistert, ze boekt een buitengewone vooruitgang," steekt hij de loftrompet.

"Onze verdediging heeft haar in vertrouwen kunnen nemen en ze heeft ons heel goed geholpen in alle wedstrijden van het seizoen. Ik ben erg blij dat ze bij ons een nieuw seizoen kan vervolgen. Een belangrijke speelster in de groep dit seizoen, tijdens veel wedstrijden heeft ze laten zien dat ze karakter heeft. Maar ze heeft een nadeel: het is erg jammer naar moet gezeg…..Clara, een Belgische die niet van bier houdt. Dus hierover hoeven we haar niets te vragen!”

cover Clara Verschuuren

foto club

Deel dit bericht