Nieuws

Kwartfinales Duitse beker mannen, vijf treffers Smit bij debuut

Kwartfinales Duitse beker mannen, vijf treffers Smit bij debuut

Van de Redactie – Dinsdag 3 en woensdag 4 december vinden de kwartfinales om de Duitse beker bij de mannen plaats. Drie Nederlandse spelers komen binnen de lijnen, een is als assistent aanwezig op de bank.

Programma:

Dinsdag:

19.00 uur, Ludwigshafen – Lemgo (met Dani Baijens, Fabian van Olphen en Bobby Schagen)

Live stream via https://www.youtube.com/watch?v=86-HD2G8UD4&feature=youtu.be

19.00 uur, Melsungen - Füchse Berlin (met assistent-trainer Arjan Haenen)

Live stream via https://www.youtube.com/watch?v=InY-7sAXBBA

20.00 uur, Stuttgart - Kiel

Vanavond om 20 uur kruisen Volendam en Aalsmeer de degens met elkaar in het vooruitgeschoven duel in de 14e ronde van de BENE-League. De wedstrijd is via onderstaande link te volgen:

https://livestream.usportfor.com/nl/matches/c354197d-558e-4060-9f1c-02f9a3d3a215
 

Woensdag:

20.00 uur, Rhein Neckar Löwen – Hannover-Burgdorf (Sky Sport).

Donderdag (20.30 uur) spelen Sporting Pelt – met de nieuwe coach Joël Abati voor de tweede keer op de bank – en Hurry-Up hun uitgestelde duel in de BENE-League van enkele weken geleden vanwege de Europese verplichtingen van de Zwartemeerders. Zodra de juiste link bekend is geven wij die hieronder door.

In de Bundesliga gaat Jeffrey Boomhouwer donderdag met Bergischer op bezoek bij Balingen-Weilstetten. Niels Versteijnen en assistent Mark Bult worden door Magdeburg ontvangen. Twee dagen na het bekerduel moet Melsungen opnieuw de vloer op, thuis tegen Ludwigshafen.

Zondag (16 uur) het Nederlands getinte duel tussen Nordhorn-Lingen en TBV Lemgo. Nordhorn in elk geval zonder de naar Sonderjyske vertrokken Alec Smit. Zijn debuut bij de Deense nummer 6 tegen nummer twee, Ribe-Esbjerg, ging verloren met 30-24. Smit gaf wel meteen zijn visitekaartje af met vijf treffers.

Bovendien staan ook interessante duels in de tweede Bundesliga op het menu: zaterdag is Hamm-Westfalen, met Ivar Stavast, gastheer voor Dormagen. Hamburg, met doelman Mark van den Beucken, kruist zondag de degens met Emsdetten, de ploeg van Jorn Smits.

Deel dit bericht