Nieuws

Mandy Hoogenboom verhuist naar FSG Waiblingen/Korb

Keepsters Mandy Hoogenboom speelt komend seizoen voor het Duitse FSG Waiblingen/Korb dat uitkomt in de Tweede Bundesliga en momenteel op de negende plaats staat.  De 22-jarige Nederlandse doelvrouwe komt over van de tweed divisie rivalen en huidige leider HL Buchholz-Rosengarten, dat al vroegtijdig heeft aangegeven niet te gaan promoveren naar de Eerste Bundesliga

Bij haar nieuwe club, even ten Oosten van Stuttgard, zal ze getraind gaan worden door de eveneens nieuwe keeperstrainer Fabian König. Via hem kwam ook het contact in het hoge noorden met Hoogenboom tot stand. Mandy Hoogenboom volgt Nicole Roth op. Zij staat ook bij SG BBM Bietigheim onder contract en had voor het seizoen 2017/18 een dubbel speelrecht voor het  huidige FSG Waiblingen/Korb. Deze overeenstemming vervalt na dit seizoen in overeenstemming met de de  DHB-voorschriften.

De geboren Amstelveense is begonnen met handballen bij KDO de Kwakel waarna ze is overgestapt naar Aalsmeer. Via VOC en SEW kwam ze in 2015 bij DOS terecht. Toen de ploeg zich aan het eind van het seizoen 2015-1016 terugtrok uit de eredivisie verhuisde Hogeboom naar het Duitse HL Buchholz-Rosengarten waar ze twee jaar heeft gespeeld.

Deel dit bericht