Nieuws

Marcel de Vries nieuwe trainer herenhandballers Cometas

De 47-jarige Marcel de Vries is het komende seizoen opnieuw de trainer/coach bij de heren handballers van het Friese Cometas. Hij volgt daarmee Peter Dijkstra op die de afgelopen drie jaar de scepter zwaaide bij de ploeg uit Leeuwarden. De Vries keert daarmee na drie seizoen weer terug bij de club waar hij al eerder de leiding had over de herenselectie, die in 2006 is ontstaan uit een fusie tussen twee Leeuwardense verenigingen Meteoor en Hellas ‘57

Samen met Richard van Straten en Ton de Vries als teambegeleider zijn ze komend seizoen met z’n drieën verantwoordelijk voor de herenselectie en de A-jeugd.

Het afgelopen seizoen miste de ploeg op een haar na de promotie naar de tweede divisie. “Komend seizoen is dit opnieuw het hoofddoel” vertelt De Vries. “De selectie is intact gebleven en wordt nog uitgebreid met een aantal zeer talentvolle jeugdspelers. We starten op 12 augustus met de uitgebreide voorbereiding en gaan een groot aantal oefenwedstrijden spelen tegen met o.a. VZV, Berdos, E&O 2,  US Handbal en Unitas. 

Deel dit bericht