Nieuws

Martijn Cappel technische baas bij Volendam-reserves

Martijn Cappel technische baas bij Volendam-reserves

Door Volendam- Martijn Cappel maakt in ieder geval het seizoen af als hoofdtrainer van Jong BodyResults/Volendam. De oud-keeper van HV KRAS/Volendam was eerder al aangesteld als ‘interim-trainer’ na het vertrek van Kees Boomhouwer.

Cappel begon het seizoen als trainer van de A-jeugd, waar hij samen met Terry Coesel verantwoordelijk was voor het opleiding van talenten binnen de vereniging. Daarnaast was hij ook al de keeperstrainer van het eerste en tweede herenteam.

Claus Veerman, hoofd van het Jongens HOV, is erg te spreken over Cappel als nieuwe trainer. “Het is echt fantastisch voor de club dat hij aanblijft. Cappel is een jonge en frisse trainer met nieuw gedachtegoed, die ook in de toekomst veel kan betekenen voor de club. Daarnaast kan hij ook goed meedenken over de toekomst van dit team. In deze periode zijn er weinig goede trainers beschikbaar in Nederland. Daarom zijn wij als vereniging heel tevreden dat wij voor onze opleidingsploeg iemand als Cappel hebben gevonden."

De opleidingsploeg staat op dit moment op een negende plek met acht punten uit dertien wedstrijden in de eredivisie. De nummer twaalf en elf zullen een nacompetitie spelen met de periodekampioenen uit de eerste divisie.

Deel dit bericht