Nieuws

Martin de Hoop nieuwe trainer/coach reserves Hurry-Up

Martin de Hoop nieuwe trainer/coach reserves Hurry-Up

Door Hurry-Up - Martin de Hoop keert terug bij JD Techniek Hurry-Up. De voormalige speler van de club uit Zwartemeer wordt de nieuwe trainer/coach van het tweede herenteam, uitkomend in de tweede divisie. JD Techniek Hurry-Up was al enige tijd op zoek naar een geschikte kandidaat voor deze positie. Tot die tijd werd deze ingevuld door manager Manuël Kremer.

De Hoop is blij met de terugkeer bij de Zwartemeerse vereniging. “Het voelt als thuiskomen en ik hoefde niet lang na te denken om ‘ja’ te zeggen tegen deze uitdaging. Ik heb een zeer getalenteerde en gemotiveerde groep tot mijn beschikking. Ik kijk er naar uit om met ze samen te werken.”

Marin de Hoop, foto club

Na zijn actieve handbalcarrière werd De Hoop trainer bij JD Techniek Hurry-Up. Hij was als assistent-trainer onderdeel van het team dat in 2011 de beker won. Via DOS kwam hij zes seizoenen geleden bij het Duitse TuS Haren terecht. Hier maakte De Hoop goede ontwikkelingen door en promoveerde een aantal keer. Vorig weekend werd hij plots op een zijspoor gezet door het management van de Duitse club.

Vanavond (20:15 uur) staat voor het tweede herenteam in Zwartemeer de inhaalwedstrijd tegen HVC.

cover foto archief HSP / foto Reza

Deel dit bericht