Handbalshop
Martin Vlijm nieuwe coach bij Belgische Sporting Nelo

Martin Vlijm nieuwe coach bij Belgische Sporting Nelo

13 mei 2018, 19:33 uur

Het gonsde al wekenlang maar zondagmiddag heeft het Belgisceh Sporting Nelo bekend gemaakt dat Martin Vlijm (59)  met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer coach is. Daarmee is hij de opvolger van Pascal Grossi die een jaar aan het roer heft gestaan van de BENE-League ploeg. Vlijm is gepokt en gemazeld in het BENE-league handbal. Daarnaast is hij assistent bondscoach geweest van het Nederlands handbalteam

Als speler schopte hij het tot international en speelde hij in zijn topjaren voor V&L Geleen maar ook nog even bij het Belgische  Arena Hechtel in hun absolute topjaar. Op zijn 37e stapte hij over naar het trainersvak.

Als club coach begint hij bij V&L en trainde hij één jaar de talenten van de Wild Dogs in het eerste jaar van Tophandbal Zuid Limburg. Vervolgen vierde hij grote successen bij Volendam en won hij alles wat er te winnen viel. Daarna vertrok hij naar Bevo en werd hij meteen in zijn eerste seizoen landskampioen.  Na drie jaar vertrok hij voor twee jaar naar Hurry-up.

Met Vlijm haalt Sporting  een toptrainer binnen die technisch en tactisch over de benodigde bagage beschikt die nodig is om de ambities van de club waar te maken. Het aantal trainingen zal opgevoerd worden en ook de krachttraining wordt uitgebreid.  

Laatste update: 14 mei 2018, 09:05 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct