Nieuws

Metz en Oele twee nieuwelingen damesploeg Volendam

Door Volendam - Bij aanvang van het nieuwe seizoen heeft de eerste damesploeg van Garage Kil/Volendam twee nieuwe  aanwinsten mogen begroeten. Nyah Metz en Tessa Oele zijn vanaf nu onderdeel van de hoofdmacht. Cirkelspeelster Metz is afkomstig van VOC, keepster Tessa Oele verruilt ZAP voor het oranje in Volendam.  

Over haar komst naar Volendam zegt Metz vol trots: “Dit jaar heb ik ervoor gekozen om die stap naar Volendam te maken,  om mijn plezier in het handbal weer terug te krijgen. Mede dankzij de sfeer van de club en het team denk ik dat dit zeker gaat lukken! Ik denk dat wij volgend jaar kunnen gaan verrassen, omdat het een team is dat super hard werkt voor elkaar en met elkaar. Ik heb er heel veel zin in!” 

Tessa Oele woont in Julianadorp en speelde bij ZAP. Over haar komst naar Volendam wil ze het volgende kwijt: “Na veel twijfelen heb ik besloten een stapje hoger te willen handballen. Ik heb meerdere malen met Volendam mee mogen trainen, dat hielp mij enorm bij de uiteindelijke beslissing. Ik durfde om die reden de gok te wagen. De verwachtingen? Mezelf binnen Volendam verder ontwikkelen als keepster en veel ervaring opdoen. En uiteraard wil ik bijdragen aan het zoveel mogelijk winnen van wedstrijden.”

Deel dit bericht