Nieuws

OCI-LIONS heeft een eigen fanclub “Fanclub Limburg LIONS”

Als eerste handbalclub in Nederland heeft OCI-LIONS een eigen fanclub. Zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd tussen OCI-LIONS en Hubo I. Hasselt zal de fanclub officieel het eerste levenslicht zien onder de naam “Fanclub Limburg LIONS”

Een drietal enthousiaste fans van OCI-LIONS hebben hiertoe het initiatief genomen. Samen met iedereen die fan is van Lions wil men het gezicht zijn van de Fanclub en pal achter de beide teams gaan staan. Naast het organiseren van busreizen naar de uitwedstrijden van Lions wil men uiteraard ook zorgen voor sfeer vanaf de fantribune tijdens thuiswedstrijden. Daarnaast zullen er zeker ook nog andere activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Mocht je vragen hebben over de Fanclub dan kun je deze mailen naar: info@fanclublimburglions.nlof je kunt terecht bij onze stand tijdens de thuiswedstrijden van OCI-LIONS. Ook heeft men een website online waar iedereen zich kan aanmelden als lid van de Fanclub Limburg LIONS. Iedereen die zich aanmeldt en het lidmaatschapgeld heeft over gemaakt ontvangt dan een fanpakket.  

Aanmelden als lid Kijk op de website van “Fanclub Limburg LIONS” 

Deel dit bericht