Nieuws

Offday koploper E&O in Aalsmeer

Offday koploper E&O in Aalsmeer

Van de Redactie - E&O heeft in het elfde competitieduel, uit bij de reserves van Aalsmeer de eerste seizoensnederlaag moeten slikken. Tegen de nummer vier kreeg de formatie van coach Freek Gielen een behoorlijke nederlaag aangesmeerd: 34-23. Acht zeges, twee gelijke spelen en nu dan de eerste nederlaag voor de Emmense formatie.

De achtervolger Quintus en Hellas profiteerden optimaal van de misstap van de koploper. Quintus zette in eigen hal Arnhem/Huissen opzij: 32-26. Bij 11-4 leek een monsterscore in het verschiet maar de gasten kwam knap terug tot 14-9.

terug tot 14-9. De thuisploeg ging vervolgens een versnelling hoger spelen en dat spelletje konden de gasten niet beantwoorden. Bij Quintus, de nummer twee op één punt van E&O, speelden doelman Paul Vis en vleugelspeler Thijs van den Driest zich in de kijken. Topscorer werd Ard Vollebregt met zeven streepjes. Hellas sluit aan op plek drie, twee punten achter Emmen. Bij Tachos hielden de Hagenezen het hoofd koel en namen met een 20-24 zege – acht treffers Wessel Coster - de beide punten mee naar de Hofstad.

Komend weekeinde start de tweede competitiehelft met de twaalfde speelronde. Op 30 november staat de topper tussen Hellas en Quintus op de rol.

cover Archieffoto HSP / Hans Khoe

Deel dit bericht