Handbalshop
Opening ballonhal EHC

Opening ballonhal EHC

25 januari 2019, 13:04 uur

Door EHC- Ruim twee jaar geleden zijn we bij handbalvereniging EHC gestart met de plannen voor een ballonhal op ons eigen terrein bij sportpark Westvliet. Na een periode van marktonderzoek, financiële berekeningen en fondsenwerving, leverancierselectie en plaatsing van de hal kunnen wij met trots melden dat de opening aanstaande is.

Met deze ballonhal verwachten wij onze vereniging financieel gezond te houden, meer faciliteiten te kunnen bieden aan onze eigen leden én aan partijen in onze directe omgeving. Wij hebben daarnaast ondervonden dat de realisatie van de ballonhal voor een grote verbroedering binnen de vereniging heeft gezorgd. Dit gezien de vele vrijwilligers die hebben geholpen, de vele expertises die zijn aangeroepen voor advies en ondersteuning en niet te vergeten de stroom aan ideeën die door de leden is geopperd om hun eigen hal vorm te geven.

Officiële opening

We staan nu op het punt om onze eigen accommodatie daadwerkelijk in gebruik te nemen, maar we willen deze prachtige mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom hebben wij voor zaterdag 2 februari de officiële opening op de agenda staan.

Het programma:

17:00 Aanvang opening met een hapje en een drankje

18:00 Officiële opening ballonhal

19:00 Wedstrijd DS1 - Oliveo DS2

20:30 Wedstrijd HS1 - E&O HS2

Laatste update: 25 januari 2019, 13:05 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct