HandbalDirect KerstHandbalshop
Renee Verschuren verlengt voor twee jaar bij SVG Celle

Renee Verschuren verlengt voor twee jaar bij SVG Celle

21 februari 2015, 00:00 uur

Het Duitse SVG Celle heeft het contract met de 29-jarige Nederlandse opbouwers Renee Verschuren verlengt en heeft zich daarmee voor nog eens twee jaar verzekert van de diensten van gevaarlijke schutter uit het Brabantse Helmond.

De Nederlandse behoort tot 15 beste schutters van de Eerste Bundesliga en is meteen ook een van de belangrijkste bouwstenen van het naar de eerste Bundesliga gepromoveerde Celle.  Met 77 treffers staat ze momenteel op dertiende plaats van de topscorelijst. Daarmee is niet alleen de best scorende speelsters van haar club maar ook de beste scorende Nederlandse speelster in de Bundesliga.

Met uitzondering van het seizoen 2013/2014, toen ze voor Bayer Leverkussen speelde, speelt Verschuren sinds 2008 voor SVG Celle. Daarnaast is ze sinds haar terugkeer bij Celle ook trainer/coach van SV Garßen-Celle II waarmee ze succesvol is in de Oberliga.

"Ik verleng bij Celle omdat ik mij hier in Celle zeer goed voel. Handbalen bij Celle, mijn werk en mijn taak als tarinsters van Garßen-Celle passen allemaal samen. We hebben een fantastisch team en de sfeer in de HBG-sporthal is ook altijd geweldig. Alles bijelkaar genomen is het dan ook prettig om in Celle te spelen en te wonen", aldus Verschuren die daarmee nog tot 2017 bij Celle onder contract staat.

  

Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct