Nieuws

Sharelle Maarse verlengt contract bij Kirchhof 09

Sharelle Maarse verlengt contract bij Kirchhof 09

Handbalsters Sharelle Maarse (22) was de laatste speelster die zich in augustus 2014 bij  SG 09 Kirchhof aansloot. Nu is de ze eerste speelsters van de in de derde liga uitkomende club die een aanbod van de club om haar contract te verlengen heeft aangenomen, ongeacht in welke Liga de club komend seizoen zal gaan spelen. “Dat is en was voor ons erg belangrijk aldus Renate Denk van Kirchhof 09.

Maarse wordt gezien als een eenvoudige maar zeker ook als een betrouwbare teamspeelster. Ze zet haar teamspeelsters goede in positie in het bijzonder de schotgevaarlijke opbouwsters Christina Mihai en Marieke Blase. “Het rustige, maar zeer slimme spel van haar bevalt ons zeer” aldus de verantwoordelijke directeur bij  Kirchof 09.

SG Kirchof 09 staat momenteel bovenaan in de 3.Liga Ost. Met nog zeven wedstrijden te spelen, een meer als de directe concurrenten, heeft men twee punten voorsprong op SV Germania Fritzlar en vijf op de nummer drie HSV Marienberg. Een kampioenschap met een promotie naar de Tweede Bundesliga behoort dus zeker tot de mogelijkheden aan het eind van het seizoen.

Deel dit bericht