Nieuws

TACHOS 1 EN VILLA JOEP SLAAN HANDEN INEEN

TACHOS 1 EN VILLA JOEP SLAAN HANDEN INEEN

Hans van Dijk is een gedreven mens, een handbaldier dat zijn sporen in zijn sport meer dan verdiend heeft. Naast zijn huidige functie als coach van de mannenploeg van Tachos probeert Hans, samen met zijn ploeg, zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Villa Joep!

Doel: al vele jaren probeert Hans zijn steentje bij te dragen om Neuroblastoom Kinderkanker de wereld uit te krijgen. Hij is trots op zijn ploeg dat die meteen ‘ja’ zei toen Hans om ondersteuning vroeg. “Dan vult je hartje met warmte en dat is waar het in het leven om gaat,” aldus Hans van Dijk.

                                                                         

Ook de komende tijd is Hans met zijn ploeg, naast de wekelijkse bezigheden in de BENE-League, in de weer met de actie voor Villa Joep. Immers, een goede gezondheid is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Er is een professionele kalender ontworpen die binnenkort in jouw huis, bedrijf of sportvereniging kan hangen!

                            
Wil jij Tachos helpen (extra kosten i.v.m. promotie BENE-League) en een grote bijdrage leveren in de strijd tegen Neuroblastoom Kinderkanker? 

Vanaf nu kun jij De Tachos Kalender bestellen en die binnenkort een mooi plekje geven in jouw huis, kantine of kantoor. Wat is er inbegrepen?
Dé exclusieve Tachos Kalender, een echte eyecatcher!
Gratis toegang tot de competitiewedstrijd tussen RED-RAG/TACHOS Heren 1 en landskampioen Aalsmeer op 12-11-2022. Voor Hans een speciale wedstrijd: “Ik speel dan met mijn ploeg tegen mijn zoon Destin!”
Een fijn gevoel én een bijdrage aan de strijd tegen kinderkanker.

Kijk voor meer info op: https://tachos-kalender.speedpage.nl/

Mocht je nu zeggen: ik wil één kalender maar wil eigenlijk meer sponsoren dan die 14,95 euro? Dat kan natuurlijk.

Stuur Hans van Dijk een appje, hij regelt het dan verder met je zoals ik dat in het verleden met Spinning for Life ook heb gedaan. “Zou helemaal gaaf zijn”, weet Van Dijk op voorhand. 

cover Hans van Dijk als coach in actie bij Tachos

foto Ronald Jans

Deel dit bericht