Talenvolle Keepster Zoe Abbingh naar SVBO

Talenvolle Keepster Zoe Abbingh naar SVBO

06 augustus 2018, 11:05 uur

Zoë Abbingh komt volgend seizoen over van buurman E&O en gaat spelen voor het gepromoveerde SVBO. Het jongere zusje van Lois Abbingh gaat vanaf 20 augustus, wanneer de voorbereiding van start gaat, aansluiten bij de selectie van NAVIQUE/SVBO.

Over de komst van Zoë is trainer Lars Hoogeveen verrast. `Ik was verrast dat deze kans zich voordeed, omdat Zoë een talentvolle keepster is. Talentvolle keepsters liggen over het algemeen niet voor het oprapen. Dus ik ben zeer blij dat ik nu met Zoë erbij zelfs over meerdere talentvolle keepsters beschik.'

Samen met Isa Visser en Nora Wesseling beschikt de club nu over drie talentvolle keepsters die alle drie ook nog in de A1 mogen spelen. 

''Met Ilse Spiekman op het doel staat er voor haar jonge leeftijd al een hele ervaren keepster waar alle andere keepsters gewoon ook een boel van kunnen leren in samenwerking met onze keeperstrainer Fred de Vries. De bedoeling is dus ook dat ze veel gaan spelen en waar het kan minuten gaan maken achter Ilse in het eerste,'' aAldus trainer/coach Lars Hoogeveen.

Foto: Grads Heijne

Laatste update: 06 augustus 2018, 13:02 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct