HandbalshopBENE-League FINAL4Mizuno 2017
Trainer coach Marcel de Vries verlengt bij Cometas

Trainer coach Marcel de Vries verlengt bij Cometas

26 mei 2016, 00:00 uur

Trainer coach Marcel de Vries heeft zijn contract bij het Friese Cometas met een jaar verlengt. De Vries promoveerde in zijn eerste seizoen met Cometas naar de tweede divisie waar hij afgelopen seizoen lang mee streed in de top van de tweede divisie A maar uiteindelijk op een mooi zes plaats debuteerde. Daarnaast werd De Vries met de ploeg uit Leeuwarden regiokampioen van het bekertoernooi en speelde men vervolgens in de achtste finale van het bekertoernooi tegen Hurry Up, dat een maatje te groot was.

Cometas verliest wel Jong Oranje speler Luca van Straaten die voor OCI-LIONS 2 gaat spelen in de eredivisie. “We hebben wel een talentvolle opbouwer Klaas Pieter van Straten. van FHC uit Stiens erbij gekregen” vertelt de Vries. “Verder blijven we compleet en met twee langdurig geblesseerde spelers die terugkomen zijn we weer een stuk sterker en completer. Daarnaast komen er uit de talentvolle jeugdopleiding 2 of 3 spelers over die hun plekje op gaan eisen. Daarmee krijgen we een brede selectie met veel meer mogelijkheden”.

De Vries: “We zullen ook  de trainingsintensiteit met een training meer in de week gaan opvoeren. Mijn doelstelling voor het komende seizoen is dan ook meedoen om de "prijzen".

Cometas start de voorbereiding met een trainingsweekend en daarna volgt een toernooi in Duitsland bij HSG Nordhorn. 

Laatste update: 28 mei 2016, 23:06 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Trainer coach Marcel de Vries verlengt bij Cometas