Nieuws

VELUX EHF FINAL4 tickets met #simplyfansunited wedstrijd

Door EHF- Elke maand voorafgaand aan de VELUX EHF FINAL4 2019 ziet u een gelukkige fan twee premium tickets winnen voor het topevenement in Keulen. De prijs maakt deel uit van de #simplyfansunited-competitie, die begin februari begon en loopt tot 15 mei, gelanceerd door VELUX EHF Champions League regionale premiumsponsor Gorenje.

De winnaars van de competitie krijgen de kans om deel te nemen aan een backstage-tour door de LANXESS-arena, evenals in een meet & greet-sessie met merkambassadeur, Olympisch en wereldkampioen Ivano Balic.

Wedstrijdregels

·         Maak een foto met een fan van het andere team

·         Plaats het op je Instagram-feed

·         Tag @gorenjesimplyfans en gebruik de hashtag #simplyfansunited

·         Zorg ervoor dat je profiel is ingesteld op openbaar

Als toegewijd sponsor is Gorenje ervan overtuigd dat handbal, in vergelijking met andere sporten, speciaal is. Fans hebben een zeer vriendelijke, empathische cultuur van juichen en dit is wat Gorenje graag zou willen koesteren en ondersteunen.

Gorenje heeft als doel om handbalfans buiten de grenzen van hun thuisland te brengen; om hen een paar stappen verder te brengen dan de hal van hun favoriete handbalteam; om raciale, nationale en andere beperkingen uit te wissen en het volgende niveau van juichen te tonen - samen juichen voor handbal! Dit is waar het in het algemeen om gaat.

Selectie en bekendmaking van winnaars

Vanaf eind februari 2019 wordt één winnaar aangekondigd op de 27e van elke maand voorafgaand aan de VELUX EHF FINAL4. De enige uitzondering is de prijs voor mei: op 15 mei kiest het team van Gorenje de drie beste foto's, publiceert deze op hun eigen Instagram-kanaal en laat de volgers beslissen wie de winnaar is. Volgers hebben drie dagen om op hun favoriete foto te stemmen, die de winnaar van de maand wordt, die eind mei wordt aangekondigd.

De volledige regels van de wedstrijd zijn hier te vinden:

http://static14.gorenje.com/files/default/PHOTOS_news/08_february2019/Simplyfansunited_terms%20and%20condiditons_Gorenje.pdf

Deel dit bericht