HandbalshopGuus Hölscher Topsport AwardMizuno 2017
ZAP bouw op alle fronten letterlijk en figuurlijk aan de toekomst

ZAP bouw op alle fronten letterlijk en figuurlijk aan de toekomst

12 juli 2017, 19:29 uur

De sportfederatie ZAP, die bestaat de afdeling handbal en voetbal benut de zomerperiode door het dak van haar eigen sporthal, de kantine en de kleedlokalen in het Noord Hollandse Breezand volledig te vernieuwen. Hierbij wordt het oude asbest vervangen door volledig geïsoleerde dakplaten en wordt er een geheel nieuw ventilatiesysteem in de gebouwen geïnstalleerd. Tot slot wordt het nieuwe dak voorzien van zonnepanelen waardoor de sportfederatie met ingang van het nieuwe seizoen een van de eerste sporthallen bezit die volledig energie neutraal is en helemaal klaar is voor een duurzame toekomst

Ook een nieuw beleidsplan voor de afdeling Handbal staat in de steigers. De pijlen daarin worden zwaar gericht op de ontwikkeling van de eigen jeugd. Om de uitvoering van die plannen te realiseren heeft het bestuur de trainersstaf daarvoor inmiddels ook rond.

Nadat ZAP voor de A-jeugd al eerder de 32-jarige Stefan Baars, afkomstig van JHC vastlegde, is onlangs ook 28-jarige Jens Nauta toegetreden tot de Staf. Jens Nauta, zelf nog spelende bij heren 1 van VZV, trainde 8 jaar de jeugd bij VZV en staat bekend als een bevlogen en inspirerende trainer met een uitgesproken mening en uitvoering van de visie. Bij ZAP gaat hij bij een deel van de jeugdteams de technische training verzorgen.

ZAP handbal voorzitter Jan van der Vaart is zeer gelukkig met alle ontwikkelingen bij zijn vereniging “Op alle fronten bouwen we letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst. Sportief is het van belang dat met de komst van Jens Nauta de wens om meerdere trainers bij jeugdteams aan de slag te hebben, om zo ook voldoende aandacht en kwaliteit te creëren" vorm gegeven kan gaan worden”.  

Laatste update: 12 juli 2017, 19:35 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt