Wedstrijdverslagen

CHAOTISCH SPEL DEBET AAN NEDERLAAG DSS

Door DSS - Na het nipte verlies van vorige week tegen VZV 2 (37-39), ging DSS vandaag vol goede moed richting Kwintsheul, om daar te spelen tegen Quintus 2. Het werd uiteindelijk een ruime 32-20 nederlaag. 

Het fanatisme was in het eerste kwartier te merken, vooral dekkend. Aanvallend was het wat onrustig. Er werden wederom veel technische fouten gemaakt. Daarentegen stond de dekking erg sterk. Er werd goed gecommuniceerd en hard aangepakt. De stand liep gelijk op (5-4, 6-5). Toch kon Quintus een klein gaatje slaan. DSS kwam niet door de dekking van de reserves uit Kwintsheul. Ook het tempo ging iets omlaag. In de verdediging werd er nog steeds hard gewerkt en kwamen zij er lastig doorheen. De ruststand was 16-11. 

In de tweede helft was het spel volledig omgeslagen. Er werden nog steeds veel technische fouten gemaakt en verdedigend vielen er veel gaten. Er werd erg paniekerig gespeeld. Ook de scheidsrechters hielpen in dit spel niet mee. De dekking van Quintus stond wat offensiever en daar wisten de  Heemskerksen niet goed op te reageren. Er werd niet als team gespeeld en de kansen werden niet afgemaakt. De wedstrijd eindigde in een ruime 32-20 nederlaag.

Volgende week zaterdag (19:30 uur, sporthal de Waterakkers) speelt DSS een belangrijke wedstrijd tegen HVBS. Momenteel staat die ploeg één punt onder DSS.

Doelpunten DSS: Kim de Ruyter (10), Britt van Elsacker (4), Yvett van Dijk (3), Livvia Adrichem (1), Ilse Groot (1), Roos van Hensbergen (1), Mel Schellevis (1) en Hiske van der Weide (1).
Uitslagen en standen: www.handbalstartpunt.nl/uitslagen

cover Tien treffers van Kim de Ruyter konden DSS niet aan een of twee punten helpen

foto Ronald Jans Sportfotografie

Deel dit bericht