Wedstrijdverslagen

Dagtrip Handbal Houten levert twee punten op in Emmen

Dagtrip Handbal Houten levert twee punten op in Emmen

Door Houten - Dat Emmen niet vlak naast de deur van The Dome ligt, is iedereen al heel lang duidelijk maar voor velen duurde de dag van de uitwedstrijd van E&O wel heel erg lang. Een afslag missen, een aantal snelwegen afgesloten vanwege werkzaamheden, voorafgaand genieten van een prima maaltijd, het hoort er allemaal bij. Maar het zoet van de overwinning smaakt goed dus hebben we op de terugweg in de bus lekker lang met elkaar hiervan kunnen genieten!

Dan de wedstrijd zelf: Vooraf werd deze wedstrijd als lastig en uitdagend ingeschat. Aandachtspunt vanaf begin af aan was de verdediging, als collectief verdedigen was de basis en dat is gelukt! Een eerste helft met maar elf tegendoelpunten is uitstekend maar als je dan zelf de breaks en de vrije kansen er niet ingooit, dan kom je zelf ook niet verder dan een ruststand van 12-11 in ons voordeel.

De tweede helft werd er door de mannen op dezelfde wijze in de verdediging doorgewerkt en aanvallend werd er met meer overtuiging gespeeld en werden de kansen wel benut. Evenals vorige wedstrijden waarin veel spelers scoorden was dat ook tegen E&O weer het geval. Met name één doelpunt werd met veel enthousiasme door het hele team gevierd: Milo Bos scoorde na een lange periode van herstel na zijn schouderoperatie weer een doelpunt en was ook in de verdediging weer een sterke factor.

De einduitslag van deze sportieve wedstrijd was 32-22 in het voordeel van Houten, die na de serie van "vier op een rij" nog ongeslagen aan kop van de eredivisie staan.

Opmerkelijk was het feit, terecht overigens, dat wij geen enkele strafworp mee hebben gekregen.

Doelpunten Houten: Rogier Teeuwissen 6, Nils Idema 5, Lars van Driel 4, Ruben de Bok 4, Jasper Peters 3, Boy van Eijk 3, Chris Jellema 2, Soufiane Rhouma 2, Sem Klinkenberg 1, Dennis Vesters 1 en Milo Bos 1.

Zaterdag (19:00 uur) ontvangt Houten het sterke opleidingsteam van Bevo.

cover Lars van Driel scoorde vier keer in Emmen

foto archief HSP

Deel dit bericht