Wedstrijdverslagen

DSS NEEMT ÉÉN PUNT MEE UIT LIMBURG

Door DSS - DSS vertrok afgelopen zondag per bus naar Nederweert (Limburg) voor het duel tegen debutant MEOS. Normaliter rijdt het team met auto’s naar uitwedstrijden, maar omdat dit de laatste verre uitwedstrijd van het seizoen was, werd er een uitzondering gemaakt.

Er gingen 2 jarige speelsters mee, t.w. Monique de Vijlder en Daphne Neeft dus het was op de heenweg al een feestje. De eerder gespeelde wedstrijd tegen MEOS dit seizoen werd met 29-20 gewonnen.

Aan het begin van de eerste helft in dit laatste uitduel keek DSS al snel tegen een kleine achterstand aan (7-4), maar dat werd in de loop van de eerste 30 minuten weggepoetst door prima samenspel en verkregen en benutte penalty’s. Het handbalspel was hard en onsportief. Bij rust was er een minimale achterstand van één punt: 14-13.

Na de rust liepen de Limburgsen even weg bij de Heemskerksen. Er was opnieuw een verschil van 3 punten (19-16). Maar DSS toonde vechtlust en probeerde zich niet door het spel van de thuisploeg te laten beïnvloeden. Monique de Vijlder stopte vervolgens 3 strafworpen. Zodoende kwam de ploeg van Zoran Jovanovic weer terug tot 20-20.

Met nog 5 minuten op de klok was de stand 24-24. DSS scoorde en vervolgens wist de thuisploeg ook weer het doel te vinden (25-25). De Heemskerksen speelden vervolgens een mooi opgezette aanval. Daphne Neeft kreeg de bal maar werd gehinderd in haar schot. Daardoor kreeg ze een penalty, deze werd helaas niet benut: meteen ook de 25-25 eindstand.

Komende zaterdag speelt DSS haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Voorafgaand aan de wedstrijd zal er een walking handbal training/wedstrijd plaatsvinden. Publiek is zowel bij deze wedstrijd als bij de wedstrijd van Dames 1 van harte welkom!

Doelpunten: Angelique de Groot (11), Kim de Ruyter (4), Ilse Groot (3), Natasja de Vries (3), Hiske van der Weide (3) en Semmy Le Noble (1).

UITSLAGEN EN STANDEN LANDELIJKE COMPETITIES:

cover Opstelling der ploegen bij MEOS tegen DSS

foto DSS

Deel dit bericht