DYNAMICO HOUDT ÉÉN HELFT STAND TEGEN SUBTOPPER QUINTUS

Door Dynamico - De nederlaag van de Dynamico-heren bij (sub)topper Quintus had verdacht veel weg van het verlies tegen Hellas, een regiogenoot van de ploeg uit Kwintsheul, bovendien ook een (sub)topper. Een prima eerste helft, maar uiteindelijk toch een flinke nederlaag. Dit weekend was het 13-12 bij rust en 35-22 na zestig minuten.

De eerste helft was meer dan prima van de kant van Dynamico. Met een beetje geluk had de formatie van trainer Damir Josipovic zelfs met een voorsprong kunnen rusten. Dat zou een knappe prestatie zijn geweest. Broers Erik en Frank Loeffen namen samen – het grootste gedeelte vanuit de opbouw – zeven treffers voor hun rekening. Ook rechterhoek Frennie Bens speelde prima en scoorde drie keer.

Het nog altijd door blessures geplaagde Dynamico zag Jordi van Erp direct twee keer scoren tegen de ploeg die hij afgelopen zomer verliet. Desondanks nam Quintus een ruime voorschot op de zege in die fase: 23-16. Een time-out van Damir zorgde voor een kortstondige opleving (24-19), maar daarna volgden acht treffers van de thuisploeg op rij. Twan van Iperen kon die reeks pas stoppen met een mooie goal vanaf de cirkel: 32-20. De goals die daarna nog vielen, waren voor de statistieken.

Scores Dynamico: Frank Loeffen 5, Erik Loeffen 3, Frennie Bens 3, Cas Kerstens 2, Jordi van Erp 2, Marios Diamantis 2, Firouz Hosseini 2, Thomas van Kessel 1, Twan van Iperen 1, Pim van Munster 1.

cover Dynamico hield één helft stand tegen Quintus, in de tweede helft ging het stukken minder