Wedstrijdverslagen

Eenvoudige overwinning EHC

Eenvoudige overwinning EHC

Door EHC - In en wedstrijd die nooit spannend werd rekende EHC eenvoudig af met het matig spelende HVV uit Voorschoten: 27-19.

Beide teams stonden aan de start met een behoorlijk aantal blessures. Zowel aan de kant van EHC als aan die van HVV waren diverse bepalende spelers afwezig. Het lange seizoen, dat eigenlijk zonder noemenswaardige onderbrekingen gespeeld wordt, begint zijn tol te eisen.

EHC deed nog wel moeite het publiek te vermaken met enkele heel mooie combinaties, maar HVV speelde vlak en ongeïnspireerd. Bij rust stond het 16-9 voor EHC. Aan EHC-zijde viel keeper Rolf Wubben op met een aantal flitsende reacties.

De tweede helft ging wat meer gelijk op al kwam HVV geen stap dichterbij. EHC speelde de pot professioneel uit en bleef geconcentreerd verdedigen. In de breedte is het team dit seizoen duidelijk sterker geworden, waardoor het dit soort potjes eigenlijk gemakkelijk wint. Uiteindelijk werd het 27-19 en was er toch reden tot tevredenheid bij staf en spelers.

Doelpunten EHC: Wessel de Rijk 4, Pim Hessing 4, Jobbe Heidt 4, Bart Vinkesteijn 4, Youri Verschut 4, Jury van Vliet 3, Xaveer Obbens 2, Lennart Oorburg 1, Kylian van Vliet 1.

cover archieffoto HSP / Don Wubben

Deel dit bericht