Wedstrijdverslagen

Foreholte komt tekort tegen ervaren Hercules 2

Foreholte komt tekort tegen ervaren Hercules 2

Door Foreholte - De mannen van Foreholte moesten zondag 21 november uitspelen tegen Hercules, in Den Haag. Hercules speelde goed en zette de aanval goed op. Daarentegen stond de verdediging van Foreholte slecht, ook het werk van de beide keepers was onder de maat.

Foreholte speelde af en toe goed, zette goed druk, liep de openingen en trok zo gaten. Maar het was verdedigend onder de maat. Men liet zich gemakkelijk in de cirkel duwen, waardoor er met enige regelmaat een pingel tegen werd gegeven. Hercules zette de wedstrijd langzaam maar zeker naar zijn hand en met een ruststand van 17-14 gingen beide partijen naar de kleedkamer.

In de kleedkamer werd die eerste helft besproken, vol goede moed begonnen de gasten aan de tweede dertig minuten. Die was wel iets beter, maar de ervaring van Hercules nekte Foreholte, dat ditmaal geen vuist kon maken.

En zo had Hercules ook deze tweede helft de overhand. Hercules speelde goed, kreeg diverse pingels en vrije worpen mee. Dat deed men zuiver op hun ervaring. Met een 35-29 eindstand voor Hercules bleven de punten in Den Haag. Foreholte zich opmaken voor de volgende thuiswedstrijd tegen HMS/Achilles 1. Ook ditmaal zonder publiek.

Deel dit bericht