Wedstrijdverslagen

HEEFT BDC EEN UITWEDSTRIJD-SYNDROOM?

HEEFT BDC EEN UITWEDSTRIJD-SYNDROOM?

Door BDC / Paul van den Deijsel - De mannen van Auto Smeeing/BDC hebben opnieuw niet een uitwedstrijd kunnen winnen. Met de vijfde uitnederlaag op rij (wat het totaal op zeven brengt) verloor de ploeg van trainer/coach Hennie van der Vaart met 30-21 van HV Huissen.

Op vreemde bodem zijn de blauwen/zwarten niet in staat wat ze in hun vertrouwde Sporthal Beukendal wel op de vloer kunnen brengen. Aan inzet ontbreekt het niet volgens Van der Vaart, maar met name het spelen zonder hars geeft de formatie zowel fysiek als psychisch de nodige problemen. Mede daardoor wordt er onnodig balverlies geleden en worden er 100% kansen gemist.

Bij de rust leidden de Gelderlanders reeds met de duidelijke cijfers: 15-10. Na de hervatting eenzelfde wedstrijdbeeld, waarbij het inconsequent leidende duo Vorstenbosch/Van Dongen zeker niet in het voordeel van de Soesters floten. Het verschil in tijdstraffen en toegekende 7-meters was enorm groot.

Aanstaande zaterdag komt het Arnhemse fusieteam van UDI en DFS Arnhem op bezoek in Beukendal. Wie weet kan er door winst een plek in het linker rijtje heroverd worden.

 Scores BDC: Tim Zwart 6, Maik Scholten 6, Steven van de Hoef 3, Rik Hubbeling 3, Domeniko Weenink 2 en Julian Bakker 1.

Deel dit bericht