Huissen toont herstel tegen D.O.S.

10 december 2018, 12:13 uur

Door Huissen- Na een dramatisch verlopen wedstrijd tegen Duiven vorige week moesten de mannen zich herstellen tegen D.O.S.

Een ploeg die lekker mee draait en nooit onderschat mag worden. De spanning in de hal was in ieder geval gezet in sporthal de Brink door de Dames van Hv Huissen. Voorafgaand aan de heren speelden ze de beladen derby tegen Angeren en wonnen nipt!

De mannen begonnen wisselvallig aan de wedstrijd. Huissen wist regelmatig te scoren maar verdedigend liep het niet heel soepel. Johann Peters probeerde met diverse aanwijzingen hier verandering in te brengen maar het gaatje werd nog niet geslagen. Met een gelijke stand 14-14 gingen de mannen rusten. Johann hamerde nogmaals op de dekking en ditmaal werd er geluisterd. Na rust hadden de mannen van Huissen meer controle over de wedstrijd. Een klein gaatje van 4 doelpunten werd geslagen en na 15 minuten spelen in de 2e helft had D.O.S. pas 3x gescoord.

Huissen wist mede dankzij een sterk spelende Luuk Janssen (11 Doelpunten) en Bas Kooiman die het doel goed schoon hield de voorsprong te controleren. Maarten Knuiman prikte er ook nog eens voor de 2e keer in 1 wedstrijd een vlieger uit een break erin.

Na 60 minuten stond er een verdiende 29-26 op het scorebord!

Volgende week de laatste tegenstander voor de eerste ronde uit competitie. Zaterdagavond treffen de Heren de nummer 4 Achilles in Apeldoorn.

Huissen toont herstel tegen D.O.S.