Wedstrijdverslagen

MHV’81 KENT GOED GENERALE VOOR TOPPER TEGEN KOPLOPER VOC 2 topper tegen koploper

MHV’81 KENT GOED GENERALE VOOR TOPPER TEGEN KOPLOPER VOC 2 topper tegen koploper

Door MHV’81 - Afgelopen zaterdagavond stond er weer een verre uitwedstrijd op het programma tegen VZV 2 uit ‘t Veld. In het begin van de wedstrijd liep de stand gelijk op. Vanaf 6-6 nam MHV de touwtjes in de handen en maakte korte metten met VZV 2: de gasten liepen uit naar een voorsprong van 6-13.

De verdediging van de Millse dames stond sterk en in de aanval bleef MHV doelpunten maken. In de snelle omschakeling lag veel ruimte die goed benut werd door de Millse speelsters. Met een stand van 8-15 gingen de dames de rust in.

In de kleedkamer werd de tactiek voor de tweede helft doorgesproken. MHV begon weer sterk aan de tweede helft, hield de marge van zes treffers in stand. Er was geen vuiltje aan de lucht dus er kon ook flink door gewisseld worden. Maar met nog een kwartier op de klok kwam VZV 2 weer terug in de wedstrijd en bracht het verschil terug naar twee doelpunten: 21-23. Coach Gommans zette tijdens een time-out de puntjes op de i voor de laatste minuten. MHV liet niet over zich heen lopen ondanks de inhaalrace van de thuisclub die in de laatste vijf minuten werd overlopen en het verschil in een sterke eindfase daarmee op zes bracht: 21-27.

Door deze overwinning en het verlies van SEW 2 stijgen de Millse dames naar de derde plek op de ranglijst. Zo kon het team tevreden aan de bijna drie uur durende terugreis beginnen in de busjes van Beelen Verhuur.

Komende zaterdag speelt MHV om 19:30 uur thuis de topper tegen het vrijwel onverslaanbare VOC2  uit Amsterdam.

UITSLAGEN EN STANDEN LANDELIJKE COMPETITIES:

cover Laura Swinkels en MHV bereiden zich voor op de topper tegen VOC 2

foto club

Deel dit bericht