Wedstrijdverslagen

Knippenbergh en Klemann vloeren Sittardia

Knippenbergh en Klemann vloeren Sittardia

Door Sittardia - In een coronaproof sportcomplex de Heuf speelden de heren van Bevo 3 en Sittardia afgelopen zaterdag in de hoofdklasse hun derde competitiewedstrijd.  Na zestig minuten wezen de bordjes 23-22.

Sittardia startte overtuigend en met veel inzet, waardoor zij snel een tweepunten voorsprong konden pakken. De Sittardse ploeg wist de gehele eerste helft deze minimale voorsprong te behouden door middel van snel gevarieerd spel en in de dekking wist men de schutters en hun cirkel goed in bedwang te houden. De gasten keken dan ook bij rust tegen een 10-13 voorsprong aan. Toch waren de vele kleine technische foutjes in het Sittardse spel een doorn in het oog van de technische leiding.

Concentratie

In de rust werd er dan ook op gewezen om de concentratie en de durf vast te houden om zo de wedstrijd tot een goed einde te brengen. De drie punten voorsprong verdween na rust echter als sneeuw voor de zon. Bevo bracht hun schutters Bram Knippenbergh en Ron Klemann steeds beter in stelling waardoor de Sittardse dekking verder moest uitstappen en vervolgens de cirkel meer ruimte kreeg.

Aanvallend miste men ook steeds meer de drive om het de Bevo dekking moeilijk te maken en als men dan ook enkele breaks en penalty’s over en naast schiet is het Ron Klemann die met drie doelpunten op rij de wedstrijd in Bevo’s voordeel beslist.

Het laatste doelpunt komt op naam van Nick Nabben die zijn zevenmeter er zo weergaloos in schiet dat de Bevo-doelman de bal nu nog aan het zoeken is!

Komend weekend is er rust en is het vervolgens afwachten of er daarna weer gespeeld mag worden.

Deel dit bericht