Pacelli klopt reserves Bentelo

Pacelli klopt reserves Bentelo

10 december 2018, 11:54 uur

Door Pacelli- Afgelopen zaterdag speelden de dames van Pacelli een thuiswedstrijd tegen de dames 2 van Bentelo. Ze zijn elkaar al eens eerder in de voorbereiding tegengekomen, met toen als resultaat een overwinning voor Pacelli. Echter, dit zegt verder niets. Het beloofde alsnog een spannende wedstrijd te worden.

De dames van Pacelli begonnen de eerste minuten van de wedstrijd sterk. Met een aantal prachtige fast breaks stonden ze al snel een paar doelpunten voor. Ondanks de mooie schotkansen die de dames van Pacelli creëerden, lieten ze wat steekjes vallen in de afronding. In de loop van de eerste helft stond de dekking van Pacelli goed, waardoor de dames van Bentelo ook doelkansen misten. De ruststand was 20-11 in het voordeel van Pacelli.

De tweede helft had Pacelli last van slordigheidsfoutjes. Ook had Pacelli moeite met hoe de dekking van Bentelo stond. De hoeken van Pacelli kregen maar weinig kans tot aanname van de bal, waardoor het midden van Pacelli harder moest werken. Desondanks domineerden de dames van Pacelli ook de gehele tweede helft. Dit leidde tot een eindstand van 37-24 in het voordeel van Pacelli. De dames hebben de twee punten weer binnen!

Volgend weekend spelen de dames van Pacelli een uitwedstrijd tegen Wesepe DS1 om 19:00.

Laatste update: 01 januari 1970, 01:00 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Pacelli klopt reserves Bentelo