Wedstrijdverslagen

Sasja HC klaart klus tegen Visé

Sasja HC klaart klus tegen Visé

Door Sasja / Dirk Faes – Visé heeft ons niet echt in de problemen kunnen brengen. Van begin tot einde hebben we op voorsprong gestaan en met 30-22 stond er een mooie eindstand op het scorebord. De score had zelfs nog hoger kunnen oplopen.

Elliott opende de score, Nemanja scoorde en liet scoren, Koenraad deed zijn ding en Sam was bij de pinken vandaag en hield enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel. Er werden ook enkele open doelkansen en fast-breaks gemist anders    had de wedstrijd bij de rust al volledig gespeeld kunnen zijn. Maar al bij al een aangename leuke eerste helft. We konden gaan rusten met een 15-10 stand.

                            

                     Sasja-doelman Sam Thyssens oog in oog met een aanvaller van Visé, foto Alain Decamps

Onze mannen kwamen bij de pinken uit de kleedkamer. Seppe knalde er direct een paar binnen en in geen tijd stond het zelfs 19-10. Maar dan werd er wat gas terug genomen en op een bepaald moment lieten we Visé zelfs drie goals na     elkaar maken waardoor ze terug kwamen tot op 4 doelpunten. Er werd terug een versnelling hoger geschakeld en onder andere door verschillende opeenvolgende   doelpunten van Broes werd terug een mooie voorsprong uitgebouwd. Er werd goed als ploeg geacteerd en verdedigd, altijd leuk om te zien.

Dus: chapeau jongens, volgende week gaan we weer voor de overwinning.

Voor Sasja: Sam Theyssens 55´, Nick Van Der Ent 5´; Kostic Nemanja  4, Van Ransbeeck Koenraad 6, De Cubber Seppe 5, Van Opstal Elliott  5, Broes Geens 6, Hans Lamberigts 1, Louis Demet, Van Ransbeeck Ewout 1, Jasper Roelants, Gert-Jan Mathijs 2, Kevin Jacobs.

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2´ / Visé 2 x 2´

Scheidsrechters: Box - Tuinstra

cover Winnend Sasja

foto Alain Decamps

Deel dit bericht