Verrassing in de tweede divisie: Apollo verslaat koploper Witte Ster

16 december 2018, 21:06 uur

Door Apollo- Na het verdedigende debacle van vorige week tegen Oliveo hadden de mannen van Apollo iets te bewijzen t.o.v. zichzelf. De defensie en de samenwerking tussen de mannen moest anders en dat was bij iedereen heel duidelijk voorafgaand aan de wedstrijd.

Beide teams begonnen scherp aan de wedstrijd en bleven om en om de leiding in de wedstrijd pakken. Na een klein kwartier had Apollo grip op de aanval van Handbalshop.nl/Witte ster door een zeer goede samenwerking en heel hard werken met en voor elkaar. Mede hierdoor en fantastisch keeperswerk kon Apollo beginnen aan het opbouwen van een voorsprong. De ruststand van 14-10 was dan ook een terechte weergave van het spelbeeld.

Na de rust pakte Apollo meteen de draad van de eerste helft weer op en had een voorsprong van 6 doelpunten na 10 minuten in de eerste helft. Door kleine slordigheden en ongeduldigheid van de thuisploeg en individuele klasse bij Witte ster werd het nog heel spannend toen ze Apollo tot op 1 doelpunt naderde. Apollo rechte weer de rug en pakte het eerdere spel weer op en creëerde weer een voorsprong.

De einduitslag van 30-26 voor Apollo was dan ook een goede weergave van de verhoudingen in deze wedstrijd.

Zoals vaker werd het publiek in Son en Breugel getrakteerd op een spannende en stevige wedstrijd met een verdiende en terechte overwinning voor de thuisploeg

Laatste update: 16 december 2018, 21:12 uur
Verrassing in de tweede divisie: Apollo verslaat koploper Witte Ster