Wedstrijdverslagen

Z.A.P. haalt punten op bij Velo

Z.A.P. haalt punten op bij Velo

Door Z.A.P. - Dinsdagavond 11 Februari stond voor Z.A.P in het teken van de uitwedstrijd tegen Velo in Wateringen. Dit duel had eigenlijk moeten plaatsvinden afgelopen zondag maar door de storm "Ciara" werd deze uitgesteld naar vanavond. Na zestig minuten handbal stond er een 22-26 winst op het scorebord.

De thuiswedstrijd had Z.A.P nog verloren dus er was iets goed te maken. Het werd een wedstrijd die voor het publiek vermakelijk en spannend was voor de speelsters was er een uitdaging om op de gladde vloer overeind te blijven.

Het ging lang gelijk op waarbij Z.A.P. voor de pauze een kleine voorsprong nam, deze na de pauze wat verder uitbouwde maar Velo ook weer helemaal zag terugkomen in de wedstrijd. Na een time out van coach Ronald van de Kamp waar de afspraken nog een keer aangehaald en herhaald werden was het toch Z.A.P. dat weer aan de goede kant van de score kwam. Toen Riekie Singer vanaf de cirkel de 25e erin schoot en Femke de Vries de 26e liet aantekenen, kon de terugweg worden ingezet met 2 punten in de tas.

Assistent-coach John van Langen zag het als volgt: “Het was een echte door-de-weekse-wedstrijd, met van onze kant behoorlijk spel. Jammer was dat er de tweede helft veel break outs werden gemist anders was de wedstrijd al veel eerder op slot gegooid. Maar ik kijk al weer uit naar de wedstrijd van zaterdag tegen Foreholte uit Voorhout. Bij winst komen we wat vaster op de vijfde plek wat recht geeft op nog 6 leuke wedstrijden in de nacompetitie.” Afsluitend knipoogt hij nog: “De dames zijn goed bezig."

Deel dit bericht