Nieuws

Belgisch toptalent Nele Antonissen naar Dalfsen.

Belgisch toptalent Nele Antonissen naar Dalfsen.

Dalfsen heeft een akkoord bereikt over de transfer van het Belgische toptalent Nele Antonissen. Hoewel er ook mogelijkheden zijn om naar een Duitse of Franse club te gaan, kiest zij bewust voor Morrenhof Jansen Dalfsen.

Met deze club wil zij internationale ervaring opdoen tijdens Europa Cup-wedstrijden en buitenlandse oefenstages om dan in de toekomst een volgende stap te kunnen zetten.Dde 20-jarige Nele Antonissen is een in België veel scorende opbouwspeelster die op verschillende opbouwposities uit de voeten kan. Zijn begon haar handbalcarrière bij Uilenspiel en trok vandaar op zeventienjarige leeftijd naar het Geleense V&L waar zij twee jaar heeft gespeeld. Vorig jaar keerde ze terug naar België en ging ze voor Waasmunster spelen.

Bestuurslid Adri van Leeuwen: “Nele is drie jaar geleden al bij ons op stage geweest. In goed overleg hebben we toen besloten dat het nog iets te vroeg voor haar was om zover van huis een dergelijk zwaar traject in te gaan. Zij is nu 20 jaar, heeft haar studie Lichamelijke Opvoeding afgerond en daarom is dit een heel mooi moment om de overstap te maken. Ze is een gedreven, zeer bewegelijke handbalster die op diverse opbouwposities uit de voeten kan.” 

Deel dit bericht