Bevo 2 koploper in nacompetitie eerste divisie

De handballers van Bevo mogen wel als de verrassing van de nacompetitie uit de eerste divisie genoemd worden. De Limburgse talenten ploeg van trainer Robin Gielen mocht aan de nacompetitie deelnemen omdat MHV’81 en Achilles niet wilde deelnemen als vervanger van kampioen HandbaL Venlo.

Na twee wedstrijden gaat Bevo 2 verrassend alleen aan kop nadat men dinsdagavond de uitwedstrijd tegen Havas na een 13-11 ruststand met 22-29 wisten te winnen.

Havas speelde nog wel een goede eerste helft maar in de tweede helft stokte het scorend vermogen van de ploeg uit Almere terwijl Bevo 2 wel met regelmaat kon blijven scoren. Voor Havas gaat het al lastig worden zich nog in de strijd om de titel te kunnen gaan mengen.

Haro verliest

De favoriet voor de titel van algeheel periodekampioen Haro moest dinsdagavond in een hectische wedstrijd uit bij WHC buigen. Na een 13-15 ruststand verloor Haro met 27-15

Na een gelijkopgaande eerste helft wist Haro in de slotfase een kleine voorsprong te nemen. Na de 15-18 in de tweede helft kantelde WHC de wedstrijd en liep uit naar een verschil van zes doelpunten 24-19. In de slotfase kon Haro nog terug komen naar 27-25 maar de tijd was te kort om nog voor de winst te kunnen gaan. Met de eerste overwinning in de nacompetitie doet WHC nog mee om de eerste plaats

De winnaar van de nacompetitie speelt tegen de nummer negen van de eredivisie om een plek in de eredivisie