Nieuws

BSAC begint aan nieuw avontuur in tweede divisie

Na twee seizoenen hoofdklasse nu in de tweede divisie

Door BSAC- Twee jaar na de entree in de landelijke competitie zijn de BSAC-vrouwen alweer toe aan de volgende stap. De handbalsters uit Maasbree maken zondag 30 september voor eigen publiek hun debuut in de tweede divisie.

BSAC gaat het avontuur onbevangen tegemoet. Handhaving is het streven, maar absoluut geen must. Titel en promotie waren de terechte beloning voor twee sterke seizoenen in de hoofdklasse, nu is de missie meer een zoektocht waar de grens ligt. De selectie bleef grotendeels intact. Debby Gerits en Floor Lintjens zijn gestopt, Joanna Blomen keert na een korte absentie terug en vanuit het tweede team maken Nomi Janssen en Anne Greijn de overstap. Daarnaast staan Karlijn Hüskens en Sandra Aerts na maandenlang blessureleed te popelen om hun comeback te maken.

Nieuw is Lotte den Hartigh, afkomstig van HandbaL Venlo. Verder kreeg hoofdtrainer Marcel van Lier assistentie van zijn broer Erik, die in Venlo op eredivisieniveau actief was bij de A-junioren.

Na een oefencampagne met wisselende resultaten begint deze week het echte werk. HV Dongen is de eerste tegenstander, de afworp is om 16.00 uur in Maasbree.

Deel dit bericht