Nieuws

Charris Rozemalen keert terug bij VOC

Charris Rozemalen keert terug bij VOC

De 23-jarige Charris Rozemalen keert na een seizoen bij het Noorse Vipers Kristiansand HK gespeeld te hebben weer terug naar Nederland. Ook keert ze weer terug naar het Amsterdamse VOC. De linkshandige rechter opbouwer is blij dat zij terug is op het oude nest en heeft zin in het volgende seizoen. In 2010 vertrok ze ook al eens voor één seizoen naar het buitenland. Van SEW verhuisde ze toen naar het Spaanse Alcobendas om een jaar later in 2011 voor het eerst bij VOC neer te strijken.

Ook de 19-jarige Demi Dijkstra keert terug bij de Amsterdamse formatie waar komend seizoen Patrick Kersten de hoofdtrainer zal zijn. De linkerhoek speelsters verhuisde vorige seizoen van VOC naar SEW maar maakt nu weer de omgekeerde richting.

Ook de uit Twello afkomstige Piëtte van Hoorn speelt komend seizoen bij VOC Amsterdam. De 27 jarige rechtshandige opbouwer, die net als Rozemalen fysiek sterk is, kan op meerdere posities uit de voeten. Zelf geeft zij aan dat zij met haar afstandschoten het beste vanaf de linker opbouwpositie tot haar recht komt.

In februari 2011 verhuisde Van Hoorn van Voorwaarts uit Twelle naar Dalfsen waar ze de eerste landstitel met Dalfsen behaalde. Enkele maanden later verhuisde ze echter al weer naar Bevo Hc waar ze een seizoen heeft gespeeld. Van Limburg ging ze naar haar geboortestreek terug om bij Kwiek Raalte te gaan spelen. Afgelopen seizoen verhuisde ze met trainer Edwin Kippers mee naar E&O. Het woon werk verkeer van Bilthoven naar Emmen brak haar op en zij was dan ook blij met de interesse vanuit Amsterdam, de stad waar zij nu door bemiddeling van de club en Topsport Amsterdam ook woonruimte heeft gevonden 

Transferoverzicht 2014-2015  

Deel dit bericht