Nieuws

Laurens Beld vanaf komend seizoen hoofdtrainer HV Bentelo

Door Bentelo - HV Bentelo is blij met de aanstelling van Laurens Beld als hoofdtrainer vanaf het komende seizoen 2022/2023. Hij volgt daarmee Egon Floors op die aan het einde van dit seizoen vertrekt. 

De 63-jarige Laurens is afkomstig uit Hengevelde en is momenteel actief als hoofdtrainer bij Wijhe’92, dat uitkomt in Tweede Divisie net als ons Dames 1. Laurens is in Wijhe bezig aan zijn derde seizoen als trainer. Vanaf volgend jaar zoekt hij het dus dichter bij huis. Voor zijn carrière in Wijhe was Laurens actief bij onder meer BWO, Borhave, TVO, Kwiek 2, Voorwaarts, Olympia Hengelo en LHC.

Laurens Beld gaat deze zomer aan de slag bij Bentelo, foto club

HV Bentelo is blij met de komst van Laurens. “Hij heeft waardevolle ervaring, waarmee hij veel kan betekenen bij de doorontwikkeling van de selectie,” aldus de club in een persbericht. “Onze vereniging wil sturen op het inpassen van meer eigen jeugd in de selectie in de komende jaren. Hieraan kan Laurens een mooie bijdrage leveren.”

Nieuwe keepster

HV Bentelo heeft er een nieuwste keepster bij: Layla Feddema. Layla is een enthousiaste 19-jarige meid die al sinds haar 6e handbalt. Ooit is ze begonnen bij Stevo in Geesteren; tussendoor heeft ze een jaar bij Kedingen gehandbald. Daarnaast heeft ze haar keeperskwaliteiten uitgebreid op HandbalSchool Twente. Haar laatste minuten onder de lat waren bij D.S.V.D. Vanaf nu komt de de eerste damesploeg versterken.
Deel dit bericht