Lettele geflatteerd naar de overwinning op Arnhem

Blessures nekken ploeg van Egon Floors

Door DFS Arnhem - In de eerste tien minuten ging de strijd gelijk op en wisten de teams mooie kansen te creëren Lettele ronde de kansen beter af en nam een kleine voorsprong in de wedstrijd. In de tiende minuut, toen Lettele een voorsprong had van drie doelpunten, viel de eerste speelster bij DFS uit met een zware knieblessure om binnen twee minuten gevolgd te worden door een tweede ernstige blessure in de opbouwrij. Lettele maakte gebruik van de verwarring bij de meiden van DFS en liep snel weg bij de thuisploeg. Bij de gastvrouwen was handbal even geen prioriteit.

Na de rust (7-17) had de thuisploeg toch het betere van het spel en won deze tweede helft dan ook op punten. De kater kwam niet van de nederlaag, maar wel van de wetenschap dat er twee meiden de wedstrijd niet vol hebben kunnen maken.