Nieuws

Sasja meldt zes nieuwkomers

Maandag meldde www.handbalstartpunt dat Jeffery Jascobs de zevende spelers is die het Belgische KV Sasja heeft verlaten. Inmiddels heeft Sasja de komst van zes nieuwe realtief nog jonge spelers naar Hoboken gemeld. De ploeg uit Antwerpen speelt met zijn eerste team in de BENE-League en het tweede team komt uit in de eerste nationale.

Van de zeven vertrekkende spelers maken er vijf de overstap naar stadsgenoot Oles Merksem. Daar staat dan weer tegenover dat twee spelers van Olse Merksen in de omgekeerde richting overstappen: doelman Jasper Mendes en linkerhoekspelers Bert Bisschop speelden afgelopen seizoen met Merksem in de Eerste nationale.

Van HKW Waasmunster komen over: de opbouwers Quinten Colman (19) en Timo Luypaert (18). Zij degradeerden met Waasmunster uit de Eerste nationale. Van HV Schoten komt doelman 17-jarige Jarno Vinckevleugel naar Hoboken. Vanuit Nederland gaat Internos spelers Joep Voermans (17), afgelopen seizoen Nederlands kampioen met de B-Jeugd, komend seizoen voor Sasja spelen.  

Deel dit bericht