Nieuws

Tim Remer nieuwe trainer SVBO

Door SVBO - Met trots presenteert het bestuur van NAVIQUE/SVBO Tim Remer als opvolger van vertrekkend trainer Lars Hoogeveen.

Toen Lars vertelde dat hij naar PCA/Kwiek Raalte ging was dat zuur maar aan de andere kant wensten wij hem het aller beste en waren we trots dat we een trainer konden afleveren aan een eredivisie club. De TC is toen in sneltreinvaart bezig gegaan om een goede opvolger te zoeken die past binnen het beleidsplan dat wij voor SVBO beschreven hebben.

                    

                                   Tim Remer in actie als speler van Hurry-Up, foto Hans Khoe

Met Tim Remer heeft men zo iemand gevonden die verder kan gaan met de ontwikkeling van de club en het verder ontwikkelen samen met onze jeugdtrainers van de jeugdopleiding.

Tim heeft een lange staat van dienst als profhandballer. Hij heeft bij meerdere Nederlandse clubs gespeeld voordat hij in 2004 de stap naar het buitenland zette bij TV Emsdetten. Na twee seizoenen bij Emsdetten kwam hij bij TuS N-Lübbecke terecht waar hij in totaal 12 jaar heeft gespeeld in zowel de 1.Bundesliga alsook 2.Bundesliga waar ze destijds ook kampioen zijn geworden. Een zware blessure was de reden om terug te keren naar Nederland bij Hurry-Up, eerst als trainer/coach dit seizoen als speler. Ook is Tim 95-voudig international van het Nederlands Handbal team, waarmee hij vorig jaar nog het EK heeft gespeeld.

Tim heeft besloten om nu vol voor het trainersvak te gaan en te gaan stoppen met zijn spelerscarrière aan het eind van dit seizoen.

Voorzitter Willie Menzen is heel blij dat de TC zo snel heeft kunnen doorpakken en dat het ze gelukt is om Tim Remer te binden aan de club. “Ik ben trots op mijn vereniging dat na de aankondiging van het vertrek van Lars de TC zo snel met meerdere kandidaten actie heeft ondernomen en dat ze na meerdere gesprekken duidelijk de keus voor Tim hebben gemaakt en dat hebben doorgezet. Mijn kennismaking met Tim was zeer prettig en denk dat onze TC een goede trainer heeft gevonden,'' aldus Menzen.

cover Tim Remer, nieuwe coach NAVIQUE/SVBO, ondertekent het contract

foto Grads Heijne

Deel dit bericht