Wedstrijdverslagen

Zware nederlaag Sasja in derby tegen Olse Merksem

Zware nederlaag Sasja in derby tegen Olse Merksem

Door Dirk Faes - Vooraf hadden we een heel ander idee van hoe de eerste wedstrijd van de competitie er zou moeten uit zien. Jammer genoeg hebben we moeten vaststellen dat er veel verkeerd is gelopen op de uitwedstrijd tegen Merksem, de ploeg van coach Piotr Konitz. Balverlies, slechte passes en afwerking, kleine kwetsuren, gemiste strafworpen, nervositeit, te weinig spirit, … alles wat het niet moest zijn dus.

Merksem opende de score en het duurde zelfs tot de 9 de minuut voor we een eerste keer konden scoren. Gelukkig miste Merksem ook vele schoten op doel anders hadden ze al veel sneller een grotere kloof kunnen slagen. Een uitstekend keepende Rens Baeyens hield onze jongens op zijn beurt er dan weer van om bij te benen. Het spel langs Sasja kant bleef zwak en we gingen rusten met een magere 12-6 tussenstand.

Het begin van de tweede helft zag er iets beter uit, maar al snel vervielen we terug in het slechte spel en we konden nooit aanspraak maken op de overwinning.

Volgende week moet en zal het beter zijn. De neuzen moeten allemaal in dezelfde richting en er moet geknokt worden voor elkaar en voor de ploeg. De mannen hebben in de voorbereiding al laten zien dat ze het konden dus dat moet zeker terug lukken.

Sasja: Theyssens 60’, Van Der Ent Nick, Kostic Nemanja 1, Tulendic Bojan 2, Van Ransbeeck Koenraad 1, Mathijs Gert-Jan 3, Lamberigts Hans 5, De Cubber Seppe 3, Geens Broes, Van Opstal Elliott, Demet Louis, Van Ransbeeck Ewout, Op Het Veld Chretien.

Tijdstraffen: Sasja 4 x 2’ Merksem 7 x 2’

cover Gert-Jan Mathijs archief HSP/ Alain Decamps

Deel dit bericht