De Sprint klimt mee naar derde plek

17 december 2018, 18:08 uur

Door De Sprint- De Sprint tegen ESC'90. Niet gewoon een wedstrijd maar een wedstrijd tussen trainer/coaches Jean Troquet en Bart Peeters, jarenlang samen zeer geëngageerd en succesvol actief bij jeugdselectie Limburg Meisjes.

Voor de wedstrijd zaten ze gezellig samen en deelden hun zorgen over hun huidige selecties en wedstrijden.

Tijdens de wedstrijd was te zien dat de Brabantse meiden echt voor hun trainer wilden gaan en hun coach mocht zich uitleven met tactische wissels die steeds omgezet werden in succesvolle acties van zijn team. In de eerste helft waren de gastvrouwen duidelijk sterker dan Steinder gasten en de ruststand van 12 - 7 was nog mild.

In de tweede helft speelde De Sprint verder op hun elan, echter verzuimde zichzelf te belonen met veel meer doelpunten dan de 11x dat ze doel troffen.

ESC'90 verweerde zich ferm en knokte zich dapper terug tot op twee doelpunten achterstand. Echter, dichterbij lieten de gastvrouwen het niet komen en liepen uiteindelijk weg tot een 23-18 eindstand.

Mede doordat zowel Margraten als NOAV verliespartijen leden, klimt De Sprint op naar een met NOAV gedeelde derde plaats. Daarover is de De Sprint trainer/coach zeer verheugd, want na alles wat zijn ploeg heeft moeten incasseren de afgelopen maanden is dit echt een beloning. Nu effe pauze en begin januari 2019 verder met drie zware maanden, waarin hijzelf en zijn ploeg opnieuw vol aan de bak zal moeten om de prestatie van deze seizoenshelft te herhalen.

Laatste update: 17 december 2018, 18:17 uur
De Sprint klimt mee naar derde plek