Wedstrijdverslagen

Door blessures geteisterd Eemland kan Quintus één helft bijbenen

Door blessures geteisterd Eemland kan Quintus één helft bijbenen

Door Eemland - De handballers van Yourlease/Eemland konden in het Westland de medekoploper in eerste divisie één helft bijbenen, 13 -12.

Na de hervatting was de door blessures geteisterde ploeg van trainer/coach Arjan Schneiders kansloos tegen de reserves van Beneliga deelnemer Quintus, 27-20.

Naast topscorer Tim Zwart ontbraken Stijn Janszen, Menno van Lint en Nicky Egberts op appel. Ook Johnny van Gulik was beperk inzetbaar.

Topscorer Jordy Mertens, foto club

Na een matig begin (7-3) knokten de gasten zich terug in de wedstrijd. Ondanks zijn beperkte inzetbaarheid wist Johnny van Gulik toch een hattrick te scoren, waardoor een marge op -1 kwam met de rust.

Na de gelijkmaker van topscorer Jordy Mertens, kort na de hervatting (13-13) maakten de gastheren binnen no-time maar liefst 8 doelpunten op rij zonder dat er ook maar één tegendoelpunt van de blauw-zwarten genoteerd kon worden, 21-13. Daarmee was de wedstrijd beslist.

Scores Eemland:  Jordy Mertens 7, Johnny van Gulik 4, Walter van de Hoef 3, Thomas Visser 2, Jack Schneiders 2 en Danny Schneiders 2.

Deel dit bericht