Wedstrijdverslagen

Sasja HC klopt Merksem in stadsderby

Sasja HC klopt Merksem in stadsderby

Door Sasja / Dirk Faes - De wedstrijd om de ploeg van ’t Stad is er eigenlijk nooit één geworden. Merksem kon de ganse wedstrijd lang te weinig weerstand bieden.

Seppe De Cubber was de eerste om de 0 van het scorebord te laten verdwijnen. Geleidelijk aan werd er een mooie voorsprong door Sasja uitgebouwd. Merksem kon eigenlijk bijna enkel weerwerk bieden door de vele strafworpen. We liepen zelfs uit tot 3-10. Ook voor een groot deel te danken aan een uitstekend keepende Sam Theyssens.

Dan begonnen we eigenlijk wat te veel mee te spelen op het ritme van Merksem, waardoor de voorsprong niet echt meer uitgebouwd werd in de eerste helft: 6-12.

Na de rust moest het ritme er terug wat inkomen, maar eens dat gevonden was kon er een definitieve kloof gemaakt worden. Sam werd in het doel nog vervangen door Nick Van Der Ent die zich al van een even uitstekende kant liet zien. Mooi om te zien dat er veel jongeren ook de kans kregen om op te draven en zich uitstekend verweerden. Eindstand 12-22 voor de Ploeg van ’t Stad, Sasja.

Bekijk via onderstaande link de samenvatting die Sportbeat TV van de derby maakte:

https://fb.watch/8Bef3-IuEx/

Sasja: Sam Theyssens 50’, Nick Van Der Ent 10’; Kostic Nemanja 1,Van Ransbeeck Koenraad, 3, De Cubber Seppe 5, Van Opstal Elliott 4, Hans Lamberigts 1, Broes Geens, Louis Demet 2, Van Ransbeeck Ewout 4, Jasper Roelants, Jasper Ritzen 2, Robin De Roeck, Jens Boden.

Tijdstraffen: Sasja 5 x 2’ Merksem 3 x 2’

Scheidsrechters: Houbrechts - Mirisola

cover Elliot Van Opstal scoorde viermaal tegen Merksem

foto archief HSP / Alain Decamps

Deel dit bericht