Wedstrijdverslagen

WINST EN VERLIES VOOR SITTARDIA

WINST EN VERLIES VOOR SITTARDIA

Door Sittardia - Een dubbel speelweekend stond voor de heren van Sittardia op het programma.  Op vrijdag kwam Bevo op bezoek en op zondag stond nummer 3, Apollo  in de Sittardse hal.

De, wegens plaatsing tribunes, uitgestelde wedstrijd tegen Bevo werd in een sportief duel gewonnen door de thuisploeg, 23-21. Een wedstrijd waarin alle spelers hun speelminuten mochten maken inclusief de drie doelmannen die ieder 20 minuten voor hun rekening namen.

De wedstrijd tegen Apollo betekende een strijd om de tweede plek die uiteindelijk beslist werd in het voordeel van de gasten.  Een 10-12 ruststand  gaf aan dat de strijd nog niet was beslist maar wederom moest een Sittardia-speler voortijdig naar de kant. Nu was het Michiel Lambriex die met een hamstringblessure het einde van de wedstrijd niet haalde. Hier lijkt dit seizoen het verhaal van de tien kleine negertjes van toepassing.

Na rust was het wederom Apollo-aanvaller Robert Sweep die de ene na de andere bal in het vijandelijke doel ramde. Uiteindelijk werd de uitslag 24-30 voor Apollo dat hiermee dat hiermee de tweede plek voor zich lijkt op te eisen.

Deel dit bericht