Zenderen Vooruit dendert maar door.

26 maart 2018, 20:59 uur

Nadat de handbalsters van Zenderen Vooruit twee weken gelden kampioen zijn geworden van de hoofdklasse A vindt trainers Leoniek Besselink dat als je kampioen bent je ook van de nummer twee van ranglijst moet winnen.

Afgelopen weekend trof men thuis de reserveploeg van het naar de eredivisie gepromoveerde DSVD, DSVD 2. Na een ruststand van 12-12 eindigde de wedstrijd in een 22-19 overwinning voor Zenderen Vooruit. “Een knappe prestatie van mijn ploeg die daarmee uitgelopen is naar een voorspong van tien punten”, aldus Besslink.

Besselink: “Wij waren vandaag sterk in de verdediging na de 12-12 ruststand liepen we in de tweede helft uit naar 19-15. Als een muur stonden mijn meiden in de dekking te spelen. DSVD scoorde maar twee keer. Zij kregen het dan ook niet voor elkaar er langs te komen. Het publiek heeft zaterdagavond dan ook mooie wedstrijd gezien met technische goed spel, veel snelheid en mooie doelpunten”

Zenderen Vooruit dendert maar door.