Zenderen Vooruit wint van Hurry Up in een sportieve wedstrijd

Zenderen Vooruit wint van Hurry Up in een sportieve wedstrijd

18 december 2017, 22:52 uur

Nadat Zenderen Vooruit vorige week de eerste nederlaag van het seizoen leed tegen DSVD 2 en daarmee de koppositie moest delen met de ploeg uit Deurningen, pakte de ploeg van trainer coach Leoniek Besselink afgelopen weekend de koppositie weer voor zich alleen

Zenderen Vooruit versloeg thuis na een 9-9 ruststand Hurry Up met 21-15. “Beide ploegen hebben er een mooie wedstrijd van gemaakt en goed handbal laten zien” vertelt Besselink na afloop.

In de eerste helft had de thuisploeg moeite et de verdediging van Hurry up waardoor de wedstrijd tot aan d rust gelijk op ging.  In de tweede helft werd het spel van Zenderen Vooruit sneller en sterkere en nam men al snel een voorspong. Halverwege de tweede helft bedroeg deze vier doelpunten die men uiteindelijk kon uitbreiden naar zes doelpunten verschil.

“Het was een leuke wedstrijd voor iedereen. Er werd goed en knap verdedigd aan beide kanten. Er werd maar één keer een twee minuten straf  uitgedeeld aan Hurry up en er was maar één gele kaart aan onze kant” vertelt de coach van Zenderen Vooruit. “Een teken dat we sportief gespeeld hebben en we geen getouwtrek met elkaar hadden. Dit noem ik goed handbal om te zien. Er langs is er langs dus afblijven en dit deden we eerlijk met elkaar”.  

Laatste update: 01 januari 1970, 01:00 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Zenderen Vooruit wint van Hurry Up in een sportieve wedstrijd