Zenderen Vooruit ziet kampioenschap langzaam dichterbij komen

05 maart 2018, 15:19 uur

Met nog vier wedstrijden te spelen en zes punten voorspong op DSDV 2 komt het kampioenschap voor de handbalsters van Zenderen Vooruit in de hoofdklasse A nu wel erg dichtbij. Afgelopen weekend won de ploeg van trainsters Leoniek Besselink na een 13-9 ruststand met 26-17 van Combinatie 64 uit Losser.

Zenderen Vooruit startte sterk tegen Combinatie 64. na tien minuten staat er een 4-0 voorpsong op het scorebord. Daarna ging men de kabseb missen en kwam men in een fase waarin men niet in het eigen spel kon komen. Combinatie weet hiervan goed te profiteren en komt terug naar 6-6. Met veel moed en vertrouwen in elkaar bleef Zenderen Vooruit rustig waardoor men zich weer kon herpakken en uitlopen naar  de 13-9 ruststand.

in de tweede helft pakte de thuisploeg  gelijk een plus van 6 doelpunten en dit werd uitgebouwd  naar een voorspong van negen doelpunten. De wedstrijd eindigt met een 26-17 overwinning voor de koploper van de hoofdklasse A .

“Er werd heel goed verdedigd vandaag en we waren sterk in de aanval.  We hebben vanavond ook mooie doelpunten gezien met mooie opzetjes”, aldus een tevreden coach Leoniek Besselink na afloop

Zenderen Vooruit ziet kampioenschap langzaam dichterbij komen