Handbalshop
Quintus verwelkomt de talenten Lisa Bos en Delaila Amega

Quintus verwelkomt de talenten Lisa Bos en Delaila Amega

14 mei 2014, 00:00 uur

Na Carmen Riepe en Tessa van Zijl, heeft Virto-Quintus opnieuw twee talenten voor het volgende seizoen kunnen aantrekken. De 19-jarige Lisa Bos, een linkshandige opbouwster, komt over van eerste divisionist GOconnectIT Fortissimo. Zij studeert aan het CIOS in Arnhem en zal hierna de studie fysiotherapie gaan doen.

Ook het aanstormende talent, de 16-jarige Delaila Amega heeft voor de Heulse club gekozen. Begonnen bij Heerhugowaartse Tornado, handbalt zij al een aantal seizoenen bij Westfriesland/SEW. In de onderlinge confrontaties afgelopen seizoen in de Van der Voorthal hebben we al van haar kwaliteiten kunnen genieten. Zij maakt ook deel uit van de HandbalAcademie

De trainers Curescu en Devilee zien het volgende seizoen met de komst van deze beide speelsters met vertrouwen tegemoet. Curescu: “ Wij zijn  erg blij met deze versterkingen. Beide dames zijn een belofte voor de toekomst. Delaila kan met haar goede inzicht op alle opbouwplaatsen spelen en met de linkshandige Van Zijl en Bos is de rechterkant weer goed bezet. Zeker als ook Jantine Zwinkels (herstellende van een blessure) weer bij de selectie kan aansluiten.”

De linkerkant zal na het vertrek van Tess van Buren opgevuld worden met talenten uit de eigen Heulse Quintusstal.

Transferoverzicht 2014-2015  

Laatste update: 14 mei 2014, 10:07 uur
Personeelsadvertentie Handbalstartpunt
Handbal-direct