Nieuws

Robin Gielen nieuwe trainer dames Handbal Venlo.

HandbaL Venlo heeft Robin Gielen met ingang van het nieuwe seizoen aangesteld als hoofdtrainer coach van de damesselectie uitkomend in de eredivisie.

Gielen is al 2 jaar  werkzaam bij de Venlose handbalvereniging als trainer-coach bij het  herenteam. Dit seizoen was hij werkzaam als coach bij het heren team dat onder de naam Handbal Venlo/Swift 2000 in de competitie speelde. Ondanks vele blessures heeft hij met zijn team voortreffelijk gepresteerd en heeft de technische commissie zijn kwaliteiten goed kunnen beoordelen.

Met  de voormalig Nederlands kampioen en international meent de club dan ook de juiste man te hebben gecontracteerd om met de dames de volgende stap te gaan maken richting top drie in de eredivisie. Zijn huidige assistent trainer, Marco Hoogeveen, zal hem ook ondersteunen bij de dames.

Voordat Gielen bij de club in Venlo aan de slag ging was hij trainer bij Rapiditas in Weert, Het Belgische Achilles Bocholt en bij de talenten van Bevo 2.

Voor de opvolging bij de heren worden momenteel met diverse trainers gesprekken gevoerd, evenals met een aantal  spelers om de selectie te versterken om zo tot een vaste waarde in de eredivisie uit te groeien. 

Deel dit bericht